Je werkt zelfstandig in een team

Sales vacatures

Accountmanager Buitendienst Aziatische Markt - Zuid / Oost Nederland

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Zeeland - Zeeland

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Zwolle e.o. - Zwolle

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Leiden - Leiden

Key Accountmanager - Diemen

Accountmanager bij MAIN Energie

Als accountmanager heb je bij ons zelf de regie in handen. Je bent ‘eigen ondernemer’ in jouw regio en branche en je werkt één dag per week op kantoor samen met je collega’s, waarbij je klantcases behandelt, marktupdates ontvangt en trainingen krijgt op het gebied van energiekennis en verkooptechnieken. Dit maakt het werk niet alleen afwisselend, maar zorgt er ook voor dat je een band opbouwt met je collega accountmanagers en zaken kunt overleggen met elkaar.

Onze toegevoegde waarde

Onze aanpak is volledig gericht op de persoonlijke benadering van klanten. Je denkt mee en werkt samen met de klant, geeft persoonlijke aandacht en bent van toegevoegde waarde voor de klant. Bij ons ben je meer adviseur dan een ‘standaard’ verkoper, zaken doen met MAIN Energie is meer dan alleen energie geleverd krijgen. Klanten van MAIN Energie bevinden zich in diverse markten en branches. Zij hebben hun eigen behoeften en wensen op het gebied van energie. Met onze kennis en ervaring hebben wij diverse klantgroepen gespecificeerd en een eigen manier van zakendoen ontwikkeld.

Rob mossel quote afbeelding 01

Specialist per branche

Elke branche is anders en vraagt om specifieke kennis. Als accountmanager bij MAIN Energie ben je ‘specialist’ in een van de volgende segmenten:

  • Zakelijk, waaronder MKB, Industrie en Horeca
  • Agrarische markt
  • Aziatische markt
  • Collectieven & Multisites
  • Vastgoed

Dat wil zeggen dat jij weet wat er speelt binnen jouw specialisme en je weet waar je het over hebt. Door jouw specifieke kennis ken je de uitdagingen van de klant en kun je hier snel en transparant op inspelen.

Fotostream specialist per branche 01

Trainingen

Wij verwachten dat je affiniteit hebt van de energiemarkt en vraagstukken van de toekomst. Wij zorgen er voor dat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en na een inwerktraject de meest actuele kennis in jouw bezit hebt op het gebied van energie. Dit zorgt er voor dat je van toegevoegde waarde kunt bent de klant.

Collega accountmanagers

Paul hendriks
Paul Hendriks
Regio accountmanager Limburg
“Door echt aandacht aan mijn klanten te besteden bouw ik een relatie met ze op. Zo ken ik sommige klanten inmiddels al 5 jaar!”
Kees de jong
Kees de Jong
Key Accountmanager Vastgoed
"Gesprekken die ik met klanten heb gaan over meer dan alleen een kWh elektriciteit en een m3 gas. Natuurlijk hebben we het over de energiemarkt en duurzaamheid maar we hebben het ook vaak over voetbal, vakanties en andere alledaagse dingen."
William van der leeden
William van der Leeden
Regio accountmanager Noord-Holland
“Werken met mensen uit de regio die dezelfde taal, normen en waarden kennen. Dat zijn de sleutels voor succesvol zaken doen."

Key Accountmanager

40 uren per week
Sales
HBO
Diemen
Door jouw ervaring binnen de energiemarkt weet jij precies wat er speelt op het gebied van duurzaamheid en nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Vanuit jouw netwerk kom je aan tafel bij (potentiële) klanten van MAIN Energie en overtuig je hen van onze toegevoegde waarde voor het leveren van energie. Je gebruikt jouw visie en ervaring om jouw kennis continu op een hoog niveau te houden en weet door deze relevante kennis acties in te zetten om te kunnen blijven groeien. Hierbij vind je een...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Leiden

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Leiden
Jij kent de klanten van MAIN Energie in de regio Leiden persoonlijk en weet precies wat voor vragen en behoeftes zij hebben. Jij bent hét gezicht van MAIN voor wat betreft energiezaken en kan snel en transparant inspelen op wat de klant nodig heeft. Als accountmanager doe je meer dan alleen maar energie verkopen, jij onderscheidt je van anderen door (potentiële) klanten op het gebied van inkoop en besparing te adviseren en treedt dan ook niet alleen op als verkoper, maar met name ook als advi...

Accountmanager Aziatische Markt (Zuid / Oost Nederland)

40 uren per week
Sales Aziatisch
MBO/HBO
Nijmegen
Als accountmanager bij ons ken je de klanten uit je regio bij naam en maak je geregeld een praatje met ze. Hierdoor leer je ze goed kennen en bouw je een mooie relatie met ze op. Waar buiten MAIN Energie accountmanagers van energieleveranciers vaak als vluchtige, standaard verkopers gezien worden, is dit bij MAIN Energie écht anders. Ben jij er één voor MAIN?De energiemarkt heeft niet altijd een best imago. Daarom vinden we het belangrijk dat jij niet één zoals zovele bent. Je laat niet allee...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Zeeland

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Middelburg
Voor de regio Zeeland zijn wij op zoek naar een accountmanager die namens MAIN Energie de klanten persoonlijk kent en op de hoogte is van wat er speelt binnen de branche. Als accountmanager ben je op de hoogte van de wensen en behoeftes van de klant en kun je hen adviseren op het gebied van energie. Jij kunt je onderscheiden door meer te doen dan alleen energie verkopen. Jij adviseert (potentiële) klanten op het gebied van inkoop en besparing. Zowel cold canvassen als retentie is dus een esse...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Zwolle e.o.

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Zwolle
Word jij voor MAIN Energie hét gezicht voor ondernemers op het gebied van energiezaken in de regio Zwolle en omstreken (Groot Zwolle)? Als accountmanager run je in jouw eigen regio je eigen business door niet alleen nieuwe prospects te benaderen, maar ook door bestaande relaties te onderhouden. Zowel cold canvassen als retentie is dus een essentieel onderdeel van jouw functie. Door jouw eigen business te onderhouden richt je je vanuit jouw ondernemerschap niet alleen op de individuele klant(e...
Al onze vacatures Meer over MAIN Energie