Je werkt zelfstandig in een team

Als accountmanager heb je bij ons zelf de regie in handen. Je bent ‘eigen ondernemer’ in jouw regio en branche. Ook werk je één dag per week op kantoor samen met je collega’s. Dit maakt het werk niet alleen afwisselend, maar zorgt er ook voor dat je een band opbouwt met je collega accountmanagers en zaken tegen elkaar aan kunt houden.

Onze toegevoegde waarde

Onze aanpak is volledig gericht op de persoonlijke benadering van klanten. Je denkt mee en werkt samen met de klant, geeft persoonlijke aandacht en bent van toegevoegde waarde voor de klant. Bij ons ben je meer adviseur dan een ‘standaard’ verkoper.

Rob mossel quote afbeelding 01

Specialist per branche

Elke branche is anders en vraagt om specifieke kennis. Als accountmanager bij MAIN Energie ben je ‘specialist’ in een van de volgende segmenten:

  • Zakelijk, waaronder MKB, Industrie en Horeca
  • Agrarische markt
  • Aziatische markt
  • Collectieven
  • Multisites
  • Europese aanbestedingen
  • Vastgoed

Dat wil zeggen dat je de branche goed kent, je weet waar je het over hebt en voor welke uitdagingen je klant staat.

Fotostream specialist per branche 01

Trainingen

Wij verwachten dat je kennis hebt van de energiemarkt en vraagstukken van de toekomst. Hiervoor hebben we interne trainers die er voor zorgen dat je een uitgebreid inwerktraject doorloopt en altijd up-to-date bent. Dit maakt dat je van toegevoegde waarde bent voor de klant.

Collega accountmanagers

Paul hendriks
Paul Hendriks
Regio accountmanager Limburg
“Door echt aandacht aan mijn klanten te besteden bouw ik een relatie met ze op. Zo ken ik sommige klanten inmiddels al 5 jaar!”
Kees de jong
Kees de Jong
Key Accountmanager Vastgoed
"Gesprekken die ik met klanten heb gaan over meer dan alleen een kWh elektriciteit en een m3 gas. Natuurlijk hebben we het over de energiemarkt en duurzaamheid maar we hebben het ook vaak over voetbal, vakanties en andere alledaagse dingen."
William van der leeden
William van der Leeden
Regio accountmanager Noord-Holland
“Werken met mensen uit de regio die dezelfde taal, normen en waarden kennen. Dat zijn de sleutels voor succesvol zaken doen."

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Zeeland

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Middelburg
Als MAIN accountmanager ken je jouw klanten persoonlijk. Hierdoor weet je wat er speelt in hun branche en waar jouw klanten behoefte aan hebben op het gebied van energie. Als accountmanager onderscheid jij je van de concurrentie door meer te doen dan alleen energie verkopen. Je adviseert hen op het gebied van inkoop en besparing. Doe jij graag zaken op een persoonlijke manier? Dan word jij er één van MAIN!Ondernemer in de regio Zeeland“Je bent ondernemer in je eigen regio en hebt zelf de regi...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Nijmegen

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Nijmegen
Als MAIN accountmanager ken je jouw klanten persoonlijk. Hierdoor weet je wat er speelt in hun branche en waar jouw klanten behoefte aan hebben op het gebied van energie. Als accountmanager onderscheid jij je van de concurrentie door meer te doen dan alleen energie verkopen. Je adviseert hen op het gebied van inkoop en besparing. Doe jij graag zaken op een persoonlijke manier? Dan word jij er één van MAIN!Ondernemer in de regio Nijmegen“Je bent ondernemer in je eigen regio en hebt zelf de reg...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Haarlem

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Haarlem
Als MAIN accountmanager ken je jouw klanten persoonlijk. Hierdoor weet je wat er speelt in hun branche en waar jouw klanten behoefte aan hebben op het gebied van energie. Als accountmanager onderscheid jij je van de concurrentie door meer te doen dan alleen energie verkopen. Je adviseert hen op het gebied van inkoop en besparing. Doe jij graag zaken op een persoonlijke manier? Dan word jij er één van MAIN! Ondernemer in de regio Haarlem “Je bent ondernemer in je eigen regio en hebt zelf de re...

Accountmanager Aziatische Markt

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Nederland
Als MAIN accountmanager ken je jouw klanten persoonlijk. Hierdoor weet je wat er speelt in hun branche en waar jouw klanten behoefte aan hebben op het gebied van energie. Als accountmanager onderscheid jij je van de concurrentie door meer te doen dan alleen energie verkopen. Je adviseert hen op het gebied van inkoop en besparing. Doe jij graag zaken op een persoonlijke manier? Dan word jij er één van MAIN! Ondernemer in de regio“Je bent ondernemer in je eigen regio en hebt zelf de regie in ha...
Al onze vacatures Meer over MAIN Energie