Over ons

Sinds 2003 zijn wij dé energieleverancier voor de zakelijke markt en leveren wij duurzame energie aan onze klanten. Wij onderscheiden ons door:

  • Onze persoonlijke benadering
  • Transparante manier van zaken doen
  • De ontwikkeling van innovatieve producten en diensten met en voor onze klanten.

Wij zijn daarin zeer flexibel, zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Dit zorgt ervoor dat wij jaarlijks groeien in een continu veranderende energiemarkt. Dat is best een prestatie!

Persoonlijk: Dat zijn wij

Wij volgen onze eigen koers door écht persoonlijk te zijn. Iedereen kent iedereen: werknemers, klanten, leveranciers, relaties en potentiële werknemers.
De communicatie binnen MAIN maar ook met onze klanten is persoonlijk, face to face, en verloopt via korte lijnen zodat wij snel kunnen schakelen.

Nicole foto balk 01

Transparant: Zeg wat je doet, doe wat je zegt

MAIN Energie houdt van eenvoud en transparantie. Wij doen wat wij zeggen. Dit maakt het werken bij en samenwerken met ons duidelijk en gemakkelijk.

In beweging

Ons klantenbestand groeit en onze omzet stijgt jaarlijks. Dat hebben we te danken aan het aanpassingsvermogen van onze medewerkers. Wij spelen in op de wensen van onze klanten en de ontwikkelingen in de energiebranche. Dat vraagt flexibiliteit van onze medewerkers. Daartegenover staat dat ze een eigen verantwoordelijkheid hebben in hun functioneren.

Sales

Onze accountmanagers zijn meer dan alleen energieverkopers. Zij bouwen en onderhouden een duurzame relatie met hun klanten en weten daardoor als geen ander wat er speelt binnen hun bedrijf en binnen de branche. 

 

“Je bent ondernemer in je eigen regio en hebt zelf de regie in handen. Dat maakt het werken bij MAIN Energie zo leuk!"

    Aldus Jaco Hendriksen - sinds 2012 accountmanager in de regio Arnhem.

 

De salesactiviteiten van onze accountmanagers richten zich niet alleen op de individuele klant(en) en prospects, maar ook op activiteiten binnen het eigen zakelijke netwerk. Zij zijn actief in businessclubs, ondernemersverenigingen en in het plaatselijke verenigingsleven. Zij maken dus persoonlijk kennis met klanten en bouwen een warme, langdurige professionele relatie op. Wil jij onderdeel van het fundament van MAIN Energie zijn? Klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden binnen ons salesteam.

Stabiele werkgever

MAIN Energie is een gezond, ondernemend en stabiel bedrijf dat aan ruim 120 medewerkers groeimogelijkheden en zekerheid biedt. De werksfeer is ontspannen en informeel. Wij zijn collegiaal, commercieel en hebben allemaal écht ondernemers DNA.

Ons kantoor is centraal gelegen in Diemen en goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer (bushalte naast het kantoor en twee NS stations op 10 minuten) als met de auto (direct aan afslag Diemen A1)

Al onze vacatures